Pozivamo vas da se prijavite na naš novi konkurs za učešće na omladinskoj razmjeni Seksualno zdravlje i svijest, koja će se održati u decembru u Grčkoj, grad Drama blizu Soluna.

Kroz naš rad sa mladima, primijetili smo da su teme seksualnih odnosa, seksualnog zdravlja i zdravih veza još uvjek tabu. Uglavnom izbjegavamo razgovor i čuvamo dileme za sebe, ili se okrećemo istraživanju na internetu, koje često ne da nikakve rezultate, ili da pogrešne informacije.

Istraživanja pokazuju da su mladi od 16 – 25 godina naročito izloženi nasilju u vezama, a glavni cilj ovog projekta je da upravo RAZGOVARAMO O TOME.

KO može da se prijavi?

Mlade osobe iz Crne Gore, do 30 godina, sa znanjem engleskog jezika i interesovanjem za temu seksualno – reproduktivnog zdravlja.

KAKO se prijavljulje?

Ako želiš da se prijaviš, neophodno je da pošalješ mail na jelena.nvoprima@yahoo.com u kome ćeš navesti zašto si baš TI prava osoba za učešće na ovom projektu i šta za tebe predstavlja zdrava veza. Takođe, neophodno je da navedeš svoje lične podatke: ime i prezime, datum rođenja, grad iz koga dolaziš i kontakt telefon. Molimo te da nam pošalješ i link svoga Fb ili Ig profila.

Prijave slati do nedjelje, 14, aprila do 23:59h.

Tražimo 5 mladih osoba koje odgovaraju opisu.

Putni troškovi su pokriveni u iznosu do 180 eura, a troškovi smještaja, hrane, kafe pauza i materijala su u potpunosti pokriveni kroz Erasmus+ program.

Ako ti treba više informacija, ne oklijevaj da nam pišeš na društvenim mrežama ili na gore navedeni mail.

SREĆNO